Voditi brzinom poverenja

“Poverenje je najjači lepak koji vezuje ljude.”
– Stephen R.Covey –

Pogledajte video: Voditi brzinom poverenja

Izazov

NIZAK NIVO POVERENJA = SMANJENA BRZINA, POVEĆANI TROŠKOVI

U današnjoj globalnoj ekonomiji izazovi koji se odnose na poverenje, poput tehnoloških viškova, birokratije, prevara i sl. izjedaju profitabilnost organizacije u obliku usporene produktivnosti, preusmerenih resursa i propuštenih prilika. Takođe, nedostatak poverenja među klijentima umanjuje ugled brenda.

POVERENJE: KLJUČNA SNAGA DANAŠNJE EKONOMIJE

Istorijski posmatrano, poverenja predstavlja „manji izazov“, međutim, nova istraživanja gotovo u potpunosti demantuju ovu pretpostavku pokazujući da poverenje ima merljiv, očigledan i relevantan uticaj na materijalni aspekt organizacije. Stephen M. R. Covey, u svojoj autorskoj knjizi „Brzina poverenja“ iznosi da je „ozbiljan praktični uticaj ekonomije poverenja taj da najpre plaćamo skrivene poreze na nizak nivo poverenja, a da toga nismo ni svesni“

REŠENJE

POVERENJE POČINJE OD LIDERA

Voditi brzinom poverenja je radionica koja poverenje podiže sa nivoa često zanemarivane vrednosti ili obaveze do nivoa strateške prednosti na tržištu. Poslovanje po principu Brzine poverenja značajno snižava troškove, ubrzava rezultate i povećava dobit i uticaj. Ova vrlo interaktivna radionica angažuje lidere na svim nivoima kroz stvarni rad na identifikovanju i zatvaranju pukotina u poverenju koje postoje u vašoj organizaciji. Umesto plaćanja preteranih poreza na poverenje, možete početi da realizujete dividende na poverenje. Voditi brzinom poverenja obuhvata moćne alate koji pomažu liderima da poboljšaju nivo poverenja – poverenje koje ljudi imaju u njih, i poverenje među sobom u svojim timovima.

REZULTAT

Kako lideri popločavaju stazu do nove kulture poverenja, organizacije će želeti neposredni povraćaj sredstava , kao i trajni dugoročni povraćaj sredstava u obliku:

  • Povećane brzine do tržišta
  • Povećane vrednosti za deoničare
  • Ubrzanog rasta
  • Poboljšanih inovacija
  • Poboljšane saradnje
  • Jačeg partnerstva
  • Boljeg izvršavanja
  • Povišene odanosti

Zakažite razgovor sa nama

Kontakt

Copyright © 2023. All rights reserved.