RETENCIJA I GRAĐENJE ODNOSA SA KLIJENTIMA

CILJEVI RADIONICE

Ovaj program razvija znanja i veštine kroz upoznavanje sa prodajnim tehnikama i metodama koje nam omogućavaju  da ojačamo svoje poslovne odnose s postojećim klijentima. Osnovni cilj je razviti kod prodajnih predstavnika sposobnost  kako iskoristiti dobar odnos s klijentom i proširiti posao, bez prisile. Kroz dublji uvid u vlastito ponašanje i ponašanja naših kupaca naučićemo kako bolje koristiti svoje komplementarne mogućnosti prodaje, kao i kako proširiti  znanje o vlastitim prednostima i izazovima u prodajnim situacijama kada se zahteva stvaranje i  produbljivanje odnosa u prodajnim situacijama sa  klijentima.

KORISTI – nakon radionice polaznici će biti u mogućnosti da:
  • razviju sposobnost visoko profesionalnog i uticajnog prodajnog delovanja u situacijama u kojima je potrebno stvoriti dobar odnos i ojačati vezu s postojećim klijentima
  • kroz ojačanu sposobnost empatije i korišćenja komunikacijskih alata poboljšaju svoje prodajne prilike i pri tome očuvaju  dobre i dugotrajne odnose.
STRUKTURA SADRŽAJA RADIONICE

Kroz radionicu se prolazi kroz pristup prema četiri različita profila klijenata, čija očekivanja je potrebno prepoznati u kratkom roku, te skladno tome prilagoditi način pristupa. Naglasak radionice stavljen je na pristup postojećim klijentima koji su prijateljski naklonjeni nama i našoj ponudi i kod kojih je potrebno proširiti postojeći nivo poslovanja kroz proširenje asortimana ili povećanje volumena prodaje – cross i up-selling.

SADRŽAJ RADIONICE

Zakažite razgovor sa nama

Kontakt

Copyright © 2023. All rights reserved.